Om oss

Egmont ble grunnlagt i 1878 og er en av Nordens ledende medieselskaper. Vi skaper og forteller historier i hele spennvidden mellom offline og online media, fra underholdning til læring, fra intellektuell til populær-kultur. Egmont driver forretninger innenfor bl.a. bladutgivelser, magasiner, tegneserier, bøker, filmer, TV-programmer, kinodrift, TV-kanaler, interaktive spill, spillkonsoller og musikk.

Egmont Publishing
Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet utgir over hundre kjente merkevarer og hadde i 2014 en omsetning på vel 1,5 milliarder kroner.

Egmont Kids Media
I avdelingen for Kids Media produserer vi spill, puslespill, hobbyprodukter, aktivitetsbøker, barnebøker og mye mer. Kjente merker som Damm og Litor hører til her.  Egmont Kids Media er en ledende utgiver av produkter og tjenester for barn og unge i Norden, Tyskland, Storbritannia, Øst-Europa og Kina, og er til stede i mer enn 30 land.

Våre produkter selges gjennom bokhandlere, leketøysbutikker og dagligvarehandelen. For spørsmål eller bestilling, kontakt vårt ordrekontor på [email protected] eller 810 77 100.